20.2 C
Athens

Απίστευτα επεισόδια στο ντέρμπι της Μελβούρνης: Χτύπησαν τον τερματοφύλακα της Σίτι με μεταλλικό κάδο! (vid)

Πρωτόγνωρα επεισόδια στην Αυστραλία και στο ντέρμπι της Μέλμπουρν Σίτι με τη Μέλμπουρν Βίκτορι: Οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν τον Τομ Γκλόβερ

Αδιανόητα και πρωτόγνωρα επεισόδια διαδραματίστηκαν στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μελβούρνης στην Αυστραλία για την πρώτη κατηγορία ανάμεσα στη Μέλμπουρν Σίτι και τη Μέλμπουρν Βίκτορι.

Η αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και διεκόπη οριστικά όταν στο 22ο λεπτό οπαδοί της Μέλμπουρν Βίκτορι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν με μεταλλικό κάδο (!) τον τερματοφύλακα της Σίτι, Τομ Γκλόβερ, ο οποίος αποχώρησε με αίματα για τα αποδυτήρια ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των Αυστραλών, ο άλλοτε τερματοφύλακας των ακαδημιών της Τότεναμ έχει υποστεί διάσειση και είναι καλά στην υγεία του αλλά ασφαλώς δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το ντέρμπι κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Πριν την εισβολή μάλιστα, οπαδοί της Μέλμπουρν Βίκτορι πέταγαν σωρηδόν φωτοβολίδες στο γήπεδο και πλέον η ομάδα τους κινδυνεύει με βαρύτατη τιμωρία. Τα επεισόδια και η εισβολή φαίνεται πως πυροδοτήθηκαν όταν ο Γκλόβερ «επέστρεψε» μια από τις φωτοβολίδες στην εξέδρα.

Για την ιστορία η πρωτοπόρος Μέλμπουρν Βίκτορι είχε προηγηθεί νωρίς με 1-0.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς