20.8 C
Athens

Ντεσάν: Παραμένω στη διάθεση της Γαλλίας, δεν αγχώνομαι για τα κρούσματα γρίπης

Ο Ντιντιέ Ντεσάν παραμένει ψύχραιμος παρά τη διασπορά ίωσης στην ομάδα του ενώ υποστήριξε πως παραμένει στη διάθεση της Εθνικής και το αποτέλεσμα του τελικού δεν θα αλλάξει την απόφαση για το μέλλον του

Ο συναγερμός έχει χτυπήσει στην εθνική Γαλλίας λόγω των απουσιών από τις τελευταίες προπονήσεις ελέω της γρίπης αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάν παραμένει ψύχραιμος όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του.

Ο προπονητής των Τρικολόρ υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα του τελικού δεν θα διαφοροποιήσει την απόφαση για το μέλλον του στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι καλά και διαχειριζόμαστε την κατάσταση με τους πολλούς ασθενείς. Θα έχω πληροφορίες απόψε στην τελευταία προπόνηση. Πρέπει να προσαρμοστούμε, κάναμε τα πάντα για να παίξουμε αυτό το ματς. Δεν έχω άγχος, το σημαντικό είναι η ηρεμία. Το πλαίσιο είναι ιδιαίτερο, αλλά ο στόχος του τελικού παραμένει και είναι να πάρουμε ακόμα έναν τίτλο.

Υπάρχουν λιγότερα σημεία αναφοράς από το 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε άσχημα. Υπάρχει μια πολύ σημαντική διαχείριση των συναισθημάτων και κάνω συζητήσεις με όλους τους παίκτες μου

Η Εθνική είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην προπονητική μου καριέρα. Είναι το πάθος για το πολύ υψηλό επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα της, είναι πάνω από όλα και είμαι στη διάθεσή τους. Το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει την απόφασή μου (σ.σ. το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 31/12). Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι μόνο ο τελικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς