12.5 C
Athens

Τέλος ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τους Μπουλς, κινείται η Φενέρμπαχτσε

Οι Σικάγο Μπουλς αποχαιρέτησαν οριστικά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με τη Φενέρμπαχτσε του ομοσπονδιακού Δημήτρη Ιτούδη να φαντάζει τούτη τη στιγμή το φαβορί για την απόκτησή του

Ετοιμάζεται να πατήσει ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν πως έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα ψηλό προκειμένου να δώσουν ένα two-way συμβόλαιο στον Κάρλικ Τζόουνς.

Ο 25χρονος Έλληνας σέντερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο έχουν άριστη συνεργασία στην Εθνική από το καλοκαίρι όπου είχε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ελλείψει και του τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας της EuroLeague αναζητούσαν έναν ακόμα ψηλό στην αγορά και μένει να φανεί αν τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κυνήγησε το όνειρο του NBA ξανά αλλά έμεινε για μόλις 12 ματς στην G-League όπου μέτρησε 11,7 πόντους και 6,4 ριμπάουντ ανά 29′ συμμετοχής. Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Λιόν με τη Βιλερμπάν και είχε συμπληρωματικό ρόλο με 5.8 πόντους σε 13′ συμμετοχής κατά μέσο όρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς