16.4 C
Athens

Η εθνική Ελλάδας επισκέφθηκε το ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ και μοίρασε χαμόγελα

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε η εθνική Ελλάδας καθώς αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ και μοίρασε χαμόγελα σε μικρά παιδιά.

Στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επισκέφθηκε τη δομή της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων, σε μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση.

Γκουστάβο Πογιέτ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Τάκης Φύσσας αλλά και τέσσερις διεθνείς, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζαρος Ρότα και Γιώργος Αθανασιάδης ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη δομή, ενώ υπήρχε και παρουσία από την εθνική γυναικών με την Μαριάννα Γούλα.

Αναλυτικά η ενημέρωσε αναφέρει:

«Τη δομή της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) στο Παγκράτι επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των Εθνικών Ομάδων. Τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, εκπρόσωπος της Εθνικής Γυναικών και οι κκ Κωνσταντινίδης και Φύσσας χάρισαν στα παιδιά δώρα μαζί με τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στα παιδιά του ιδρύματος, “τα γενναία παιδιά”, όπως τα αποκαλούν οι άνθρωποι της οργάνωσης, χάρισαν την αγάπη τους και δώρα ο Γουστάβο Πογέτ, οι διεθνείς Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζαρος Ρότα και Γιώργος Αθανασιάδης, η παίκτρια της Εθνικής Γυναικών Μαριάννα Γούλα, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας. Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και μαζί με τους ανθρώπους της οργάνωσης ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των Εθνικών Ομάδων.

Τα μέλη των Εθνικών Ομάδων και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας υποδέχθηκε εκ μέρους του ΕΛΕΠΑΠ η αντιπρόεδρος του ιδρύματος Αμάντα Μαλούχου, η οποία τους ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος και τους μίλησε για το έργο που πραγματοποιείται στη δομή.

Τη διοίκηση της Ομοσπονδίας εκπροσώπησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Άγγελος Δανιήλ, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Τα μέλη των Εθνικών Ομάδων και η διοίκηση της Ομοσπονδίας έπραξαν το αυτονόητο. Με την επίσκεψη στο ΕΛΕΠΑΠ έστειλαν το μήνυμα της στήριξης στα παιδιά, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και την ευαισθησία που οφείλουμε στους συνανθρώπους μας”.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς