18.1 C
Athens

Τσίριτς: Υπάρχει κούραση, είμαστε όμως σε καλή κατεύθυνση

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό υποστήριξε πως οι Ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν κάποια σκαμπανεβάσματα που είναι απολύτως φυσιολογικά λόγω κούρασης.

Ο Σέρβος υποστήριξε πως η ομάδα του είναι σε καλή κατεύθυνση και ανυπομονεί για να κατακτηθεί το τρόπαιο.

«Όπως όλοι ξέρουν, την περσινή χρονιά ο Εθνικός κατέκτησε το LEN Cup και εμείς την EuroLeague. Αύριο, θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει τον Εθνικό, το ίδιο και ο Εθνικός εμάς, τα δυνατά και αδύναμα σημεία. Θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός για τον κόσμο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό και είμαι σίγουρος, ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν όλη τους τη δύναμη. Θα είναι μια πολύ καλή διοργάνωση.

Είναι μία δύσκολη χρονιά για τα κορίτσια, ειδικά για τα κορίτσια των Εθνικών ομάδων. Και αυτό, διότι είναι κουρασμένες! Υπάρχει κούραση. Για αυτό και βλέπετε μέσα στη σεζόν κάποια σκαμπανεβάσματα. Αύριο, η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι άνθρωπος που ζητάω την τελειότητα, όμως αυτό είναι δύσκολο. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Ό,τι και να γίνει στο αυριανό παιχνίδι, θα περιμένουμε την καλή μας στιγμή και ανυπομονούμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σέρβος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς