24.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Ζίβκοβιτς

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη μετά τις υποχρεώσεις του με τη χώρα του στο Μουντιάλ του Κατάρ, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία όμως για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες δεν συνεχίζεται μόνο με θετικά νέα, καθώς Ίνγκασον, Τσαούσης, Ελ Καντουρί και Λύρατζης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κούρτιτς συνέχισε και αυτός το δικό του πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Παράλληλα ο Ιβάν Νάσμπεργκ που δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα και το βράδυ της Τετάρτης διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο στόχος στο Κύπελλο Ελλάδας επετεύχθη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναιτωλικού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Οι βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμαση, rondo, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Ίνγκι Ίνγκασον , Μάριος Τσαούσης κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς