21.1 C
Athens

Μακεδονικός – Παναθηναϊκός Β’ 1-1: Μοιρασιά σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και νεύρα

Μακεδονικός και Παναθηναϊκός Β’ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που πληγώνει τους γηπεδούχους καθώς έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν τη νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από την κορυφή και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό και εκμεταλλεύτηκαν το καλό ξεκίνημα ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 18′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σιμόνι πήρε την κεφαλιά και ο Μπρατσιάνι έστειλε ανενόχλητος από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

 

Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στο σκληρό παιχνίδι και μάλιστα αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρχουν τρεις κίτρινες κάρτες μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Με την έναρξη του β’ μέρος οι γηπεδούχοι κλείστηκαν ανεξήγητα στην άμυνα και έδωσαν χώρο στους Πράσινους, οι οποίοι επιτίθονταν κατα ριπάς.

Ο Παναθηναϊκός β’  έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Ταβάρες να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 83′, με τον Σερπέζη να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να βγει μπροστά από εκεί και πέρα και κατάφερε να απειλήσει στις καθυστερήσεις, αλλά ο Ξενόπουλος είχε απάντηση στο πλασέ του Μιλοσάβλιεβιτς.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω και πλήρωσαν την αγωνιστική τους νοοτροπία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Τα αίματα άναψαν στο τέλος ανάμεσα σε Αγκοστίνιο και Τσιφτσί, οι οποίοι παρά τις κάρτες που δέχθηκαν δεν σταμάτησαν την κοκορομαχία τους και δέχθηκαν αμέσως και δεύτερη κίτρινη αφήνοντας αμφότεροι την ομάδα τους με δέκα παίκτες.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς