18.2 C
Athens

Χορηγία-μαμούθ της Stoiximan στη Super League με την υπογραφή του Β. Μαρινάκη

Πολύ σημαντική οικονομική εξέλιξη για τον Συνεταιρισμό, καθώς με ομόφωνη απόφαση των ομάδων η Stoiximan μπαίνει ως κεντρικός χορηγός στο πρωτάθλημα σε μία συμφωνία πολλών εκατομμυρίων για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Πλέον, μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να γίνει γνωστό αυτό που ακουγόταν εδώ και μέρες αναφορικά με τη χορηγία πολλών εκατομμυρίων της Stoiximan για την κεντρική χορηγία της Super League με φόντο τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Τελικώς, οι δύο πλευρές φαίνεται να έδωσαν τα χέρια την Παρασκευή (16/12) με ομόφωνη απόφαση από όλες τις ομάδες της Λίγκας, σε μία πολύ σημαντική οικονομική εξέλιξη για τον Συνεταιρισμό με την υπογραφή του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά κέρδη περίπου 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη Super League, με τη στοιχηματική εταιρία να είναι, όπως όλα δείχνουν, από εδώ και στο εξής ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες (15/12) ανακοινώθηκε και η συμφωνία της ΕΠΟ με τη Novibet, που με τη σειρά της έχει την κεντρική χορηγία του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς