16.4 C
Athens

Βόλος: «Μανούχος και Διαμαντόπουλος εφηύραν νέους κανονισμούς, συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία»

Η ΠΑΕ Βόλος του Αχιλλέα Μπέου συνεχάρη την ελληνική διαιτησία, τονίζοντας πως Μανούχος και Διαμαντόπουλος «εφηύραν νέους κανονισμούς» με αφορμή τη μη αποβολή του Μάγκνουσον και την... παρωδία που ακολούθησε στο VAR

Την οργή του Βόλου προκάλεσαν οι τραγικές αποφάσεις Μανούχου και Διαμαντόπουλου, με την ομάδα της Μαγνησίας να εκδίδει ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Μαγνησίας σωστά διαμαρτύρεται για το γεγονός πως το VAR δεν επενέβη απλώς σε μια καθαρή κόκκινη κάρτα στον Μάγκνουσον (ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς που έφευγε από διαγώνια θέση σε τετ α τετ) με το σκορ στο 0-0, αλλά γύρισε τη φάση πίσω για να δώσει φάουλ υπέρ του Μπερνάρντ!

Η ανακοίνωση:

«Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς.

Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς