12 C
Athens

Ο Ινφαντίνο αποθέωσε τους εθελοντές του Κατάρ: «Είστε η καρδιά και η ψυχή του Μουντιάλ»

Τους εθελοντές του Παγκοσμίου κυπέλλου μιλώντας με τα πιο όμορφα λόγια αποθέωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο Πρόεδρος της FIFA μίλησε σε εκδήλωση των εθελοντών που πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του φεστιβάλ φιλάθλων, στη Ντόχα, στην οποία παρευρέθηκε μαζί με τον γενικό γραμματέα της Ανώτατης Επιτροπής Παράδοσης και Κληρονομιάς του Κατάρ, Χασάν Αλ Θαουαντί.

«Είστε οι καλύτεροι εθελοντές όλων των εποχών για το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, από όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, σε όλους εσάς. Είστε φανταστικοί», είπε ο πρόεδρος της FIFA, μιλώντας από τη σκηνή του Φεστιβάλ Φιλάθλων.

Ο Ινφαντίνο θυμήθηκε ότι 400.000 άτομα είχαν αρχικά υποβάλει αίτηση για να γίνουν εθελοντές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και ότι μόνο 20.000 επιλέχθηκαν.

Συγχαρητήρια, είπε. «Είστε η καρδιά και η ψυχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και, το πιο σημαντικό, είστε το πρόσωπο και το χαμόγελο του Μουντιάλ. Είστε το πρώτο άτομο που βλέπουν οι άνθρωποι όταν έρχονται σε αυτό το φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελλο και το τελευταίο άτομο που βλέπουν όταν φεύγουν. Το χαμόγελό σας κάνει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό που είναι, το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ», πρόσθεσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς