17 C
Athens

Μπουλς: Ο Λόνζο Μπολ κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Άσχημα είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάσταση του Λόνζο Μπολ, καθώς ο ταλαντούχος γκαρντ των Μπουλς θα μείνει σίγουρα εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 25χρονος συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τη νέα επέμβαση που έκανε τον Σεπτέμβριο, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατούσε πως θα αγωνιστεί ξανά μέσα στη σεζόν, πλέον υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι αυτό δεν θα γίνει και θα μείνει εκτός για όλη τη σεζόν.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπολ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός μέχρι και το All Star Break του Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αυτό θα εξαρτηθεί από το πως θα νιώθει ο ίδιος σωματικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπολ είναι σχεδόν έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης μετά την χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο. Οι αρχικές εκτιμήσεις τότε, έλεγαν πως θα επιστρέψει στα παρκέ μετά από διάστημα 6-8 εβδομάδων, αλλά τελικά το πρόβλημα αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο και έχει μείνει εκτός μέχρι και σήμερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς