16.4 C
Athens

Σάις: Προφανώς υπάρχει απογοήτευση, αλλά και η τρίτη θέση θα είναι υπέροχη

Απογοητευμένος από την ήττα με 2-0 από την Γαλλία και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ 2022, εμφανίσθηκε ο Ρομέν Σαϊς.

Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού, ο αρχηγός των Αφρικανών, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς υπάρχει απογοήτευση. Είμαστε ανταγωνιστές και θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος. Πετύχαμε όμως κάτι εξαιρετικό. Δεν τελείωσε η διοργάνωση, υπάρχει ακόμη ένας αγώνας. Μια τρίτη θέσηι, θα είναι υπέροχο. Είναι κάτι που θα πρέπει να μας βοηθήσει στις επόμενες διοργανώσεις, Μουντιάλ και Κόπα Αφρικα.

Όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο, όταν κάνεις το σωστό, όταν έχεις καλή πνευματική κατάσταση και την επιθυμία να δώσεις τα πάντα στο γήπεδο. Και θέλουμε να φέρνουμε τρόπαια στο Μαρόκο! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Μαροκινούς.

Μας βοήθησαν πολύ σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, είτε στο Μαρόκο είτε εδώ, όπως και οι οικογένειές μας, είχαμε εξαιρετική υποστήριξη και είμαστε πολύ υπερήφανοι να τους κάναμε να ζήσουν μια τέτοια στιγμή. Έκανα ένα τεστ πριν τον αγώνα όπου ένιωσα καλά, όμως δυστυχώς, μετά από μια ενέργεια τραυματίσθηκα. Δεν έχω μετανιώσει, θα προτιμούσα να μου συμβεί κατά την διάρκεια της προθέρμανσης. Αλλά, αυτό ήταν το πεπρωμένο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς