15.9 C
Athens

Γαλλία: Ο Μπενζεμά έχει βάσιμες ελπίδες να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τη στιγμή που στην εθνική Γαλλίας παλεύουν με τη «μάστιγα» των ξαφνικών κρυολογημάτων και χάνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, η πρόκριση επί του Μαρόκου σε δεύτερο σερί τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου συνοδεύτηκε και από ένα χαρμόσυνο νέο.

Κι αυτό ελέω του Καρίμ Μπενζεμά! Ο κάτοχος της φετινής Χρυσής Μπάλας φαίνεται πως ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τον έκαναν να χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του τουρνουά στο Κατάρ και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται κανονικά και με τον νόμο στα πλάνα του Ντεσάν για τον τελικό της Κυριακής (18/12) κόντρα στην Αργεντινή του Λίο Μέσι.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η «Μarca» ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε άδεια από την ομάδα του και θα ταξιδέψει στο Κατάρ για τον τελικό της Κυριακής, ώστε αρχικά να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον πάγκο και εφόσον χρειαστεί να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ως μία άκρως αξιόπιστη λύση κι ας μην έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του.

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μία περίοδο που ο Ζιρού νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στον τελικό της Κυριακής. Λέτε να δούμε από του πουθενά βασικό τον Μπενζεμά; Με τον Ντεσάν στον πάγκο, όλα είναι πιθανά!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς