22.6 C
Athens

Ο ανανεωμένος άξονας του Ολυμπιακού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Αυτές είναι οι σκέψεις του Μίτσελ για το αποψινό πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο - Οι «ενδεκαδάτοι», οι εκπλήξεις και τα ερωτηματικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/12, 19:30) τον Ατρόμητο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την διακοπή για το Μουντιάλ.

Ο Μίτσελ γνωρίζει εδώ και μέρες πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τους «μουντιαλικούς» Χουάνγκ (Ίνμπομ και Ουί Τζο) αλλά και τον Παπέ Σισέ που εξασφάλισαν έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και καταστρώνει τα πλάνα του με σχέδιο «made in Estepona».

Με λίγα λόγια, ο Ισπανός τεχνικός είδε, διάβασε και τώρα θα πράξει τα όσα έγιναν στο διάστημα της χειμερινής προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου οι Κασάμι και Φορτούνης τράβηξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και πλέον παίρνουν δίκαια φανέλα βασικού, ώστε να δείξουν την ίδια αγωνιστική ετοιμότητα και στα επίσημα παιχνίδια.

Εκεί βασίζει πολλά ο 59χρονος προπονητής των Πειραιωτών, που κόντρα στους Περιστεριώτες αναμένεται να ξεκινήσει το ματς με έναν πλήρως ανανεωμένο άξονα, όπου δίπλα στον Εμβιλά (ο μόνος που παραμένει ενδεκαδάτος) θα τοποθετηθεί ο έτοιμος Κασάμι, ενώ στο «10» και λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε μέχρι πρότινος ο Χάμες Ροντρίγκες, θα ξεκινήσει ο Κώστας Φορτούνης, όπως και στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο οποίο οι δυο τους συνεργάστηκαν στη φάση του 1-0.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μαρσέλο, με τον Βρουσάι πάντως να έχει ελαφρύ προβάδισμα για το αριστερό άκρο, με τους Ντόη και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, τον Πασχαλάκη στην εστία, τον Γκάρι Ροντρίγκες στο ένα άκρο της επίθεσης, τον Μπιέλ στο άλλο και τον φορμαρισμένο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Σέντρα στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάς, σε ένα ορισμό που σήκωσε πολύ συζήτηση κι ελπίζουμε να μην συνεχιστεί και μετά το ματς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς