22.5 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φαν Άανχολτ σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Πολλά και διάφορα είναι τα ονόματα που θα ακουστούν ξανά για τον Ολυμπιακό και η... χειμερινή αρχή έγινε στην Τουρκία, που θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του 32χρονου Ολλανδού μπακ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να απέκτησε ήδη τον Ροντινέι για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνάς του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνει σε αυτό.

Οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται ήδη την επόμενη μεταγραφική τους προσθήκη έχοντας εστιάσει την προσοχή τους στη θέση του στόπερ αλλά και του εξτρέμ, με τον Μαντσίνι να βρίσκεται εδώ και μέρες με τη βαλίτσα στο χέρι.

Από εκεί και πέρα, καθημερινά γράφονται και ακούγονται διάφορα στο εξωτερικό για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που φαίνεται να ενδιαφέρον τους πρωταθλητές Ελλάδας και ένα από αυτά τα ονόματα είναι του Ολλανδού αριστερού μπακ, Φαν Άανχολτ.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ετράν Σουτζγκούν, που ειδικεύεται σε θέματα της Γαλατασαράι στην οποία ανήκει ο 32χρονος αμυντικός, αναφέρει πως οι Πειραιώτες τον παρακολουθούν στενά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και η τουρκική ομάδα θα σκεφτόταν την παραχώρησή του, εφόσον ερχόταν μία πρόταση που θα ικανοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τον παίκτη.

Ο πολύπειρος Φαν Άανχολτ έχει καταγράψει ήδη 9 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την Γαλατά, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τις Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Λέστερ, Κόβεντρι, Φίτεσε και Σάντερλαντ.

Το συμβόλαιό του με την Γαλατασαράι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς