17.6 C
Athens

Εφές – Μπασκόνια 78-83: Οι απίθανοι Βάσκοι έστειλαν μήνυμα σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Οι τρομεροί Βάσκοι έφυγαν με ένα σπουδαίο «διπλό» από την Πόλη και προσγείωσαν απότομα την φορμαρισμένη, μέχρι σήμερα, ομάδα του Αταμάν - Απίστευτος Γκιεντράιτις «σκότωσε» τους Τούρκους με σουτ-μαχαιριά στο φινάλε

Απίστευτο «διπλό» της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη!

Οι Βάσκοι κατατρόπωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης μέσα στην Πόλη και με μία επική εμφάνιση έφυγαν με μία σπουδαία νίκη φτάνοντας το ρεκόρ της ομάδας του Αταμάν, που πάνω στο φορμάρισμά της προσγειώθηκε απότομα.

Ο εκπληκτικός Γκιεντράιτις έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Ισπανών, καθώς στο τέλος πήρε… φωτιά και πέτυχε μερικά απίθανα καλάθια με αποκορύφωμα αυτό εκτός ισορροπίας για το 76-81.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ

Με τους Χάουαρντ και Μαρίνκοβιτς να είναι επίσης σε πολύ καλή βραδιά οι Βάσκοι ακολουθούσαν σε όλο το ματς τον υψηλό ρυθμό που επέβαλαν οι παίκτες της Εφές, με τους Μίτσιτς και Μπομπουά να τα «στάζουν» από παντού, αλλά να μην είναι αρκετοί από μόνοι τους.

Οι Ισπανοί ήταν άχαστοι από τις βολές με 12/13 και με τα μεγάλα σουτ στο τέλος πήραν τη νίκη της χρονιάς μέχρι τώρα, ανεβαίνοντας στο 8-5 και στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι φέτος θα πρέπει να τους υπολογίζουν για την οχτάδα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς, Πέτεκ, Μπάλακ

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-21, 46-36, 58-64, 83-78.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς