19.3 C
Athens

Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς (vid)

Αυτή η Athens Kallithea είναι σκληροτράχηλη και θα παίξει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στα ίσια!

Η ομάδα των νότιων προαστίων όρθωσε ανάστημα κόντρα στην σαφώς πιο έμπειρη Λαμία του Σάββα Παντελίδη και αν δεν είχε την αμυντική ολιγωρία στο τέλος, τότε θα έφευγε με τη νίκη από τη Φθιώτιδα.

Σε ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, το 1-1 ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και διαμορφώθηκε από τα τέρματα των Λουκίνα και Μπεχαράνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Μπεχαράνο με άπιαστη κεφαλιά απάντησε στο γκολ του Λουκίνα μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Ντεμέτριους και κάπως έτσι τα πάντα θα κριθούν στο «Ελ Πάσο» στις αρχές του Γενάρη, καθώς το εισιτήριο για τους «8» έχει θέση μόνο για έναν.

Η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες απειλές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν έβρισκε τρόπο να κερδίσει τον Πάντο, που κρατούσε με σχετική άνεση το «μηδέν».

Στο δεύτερο ημίχρονο η Athens Kallithea κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έγινε πιο απειλητική χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Νίλι και Λουκίνα. Τελικά ο δεύτερος έδωσε την λύση στο 80ο λεπτό, όταν με όμορφο τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα και της έδωσε (αρκετές) ελπίδες ενόψει της άκρως ενδιαφέρουσας ρεβάνς στην ιστορική έδρα της Καλλιθέας.

ΛΑΜΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τσιλούλης, Κορνέζος

ATHENS KALLITHEA: Πάντος, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Νίλι, Καμπρέρα, Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Κολτσίδας, Κωστανάσιος, Ντεμέτριους

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς