15.7 C
Athens

ΕΠΟ: Έρευνα με τη βοήθεια της Εισαγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση 25χρονης από πρώην επιθετικό της ΑΕΛ

Tη συνδρομή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας προκειμένου να λάβει στοιχεία όπως και να ενημερωθεί για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης ζητά με επιστολή του το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η ΕΠΟ επανέρχεται με αφορμή την διερεύνηση υπόθεσης που αφορά στην πιθανή διάπραξη αδικήματος της σεξουαλικής παρενόχλησης με φερόμενη ως παθούσα 25χρονη Λαρισαία, από 29χρονο Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή ο οποίος το 2019 είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την ΑΕΛ, από ομάδα της Μακεδονίας για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο του 2021, περίοδος όπου ο ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στη μητρική ΠΑΕ, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστή την έρευνά της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα της ΕΠΟ διεξάγεται παράλληλα με την ποινική έρευνα της υπόθεσης, η οποία ωστόσο έχει τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας από τον περασμένο Απρίλιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» της θεσσαλικής πόλης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς