17.7 C
Athens

Ο ΟΦΗ διέσυρε με 7 γκολ τον Ιωνικό και ο Σπανός ανακοίνωσε live την παραίτησή του! (vid)

Απίστευτο σκηνικό στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Ιωνικό: Οι Νικαιώτες ηττήθηκαν με το ντροπιαστικό 7-0, με τον Δημήτρη Σπανό να είναι έξαλλος μετά το ματς και να δηλώνει on air την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας

Κάτι παραπάνω από μία φιλική αναμέτρηση ήταν αυτή ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ιωνικό λίγο πριν την επανέναρξη της Super League κι αυτό γιατί οι Νικαιώτες ηττήθηκαν με το βαρύτατο και εξευτελιστικό 7-0, με τον Δημήτρη Σπανό να ξεσπάσει on camera δηλώνοντας ότι παραιτείται από τη θέση του προπονητή της ομάδας από ευθιξία απέναντι στην ιστορία του συλλόγου.

«Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής στην ομάδα. Αυτό που παρουσιάσαμε δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι και δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τι σχόλιο να κάνει ένας προπονητής με αυτό που έγινε σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή! Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο μας και στη διοίκηση. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής στην ομάδα. Αυτό που παρουσιάσαμε δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι και δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου.

Κάποιος θα πρέπει να δείξει ευθιξία. Από σήμερα η ομάδα θα πρέπει να ψάξει έναν άλλο προπονητή, γιατί όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες του, θα πρέπει να αφήνει τη θέση του για άλλον. Είναι πραγματικό ντροπή. Σέβομαι την ομάδα, τον κόσμο, την ιστορία και θα πρέπει να κάνω αυτό που νιώθω».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Κρητικοί του Νταμπράουσκας πετούσαν «φωτιές» στην επίθεση πετυχαίνοντας 7 τέρματα σε ανεπίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά στη σεζόν.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Ντικό (2), Λάρσον (2), Γκερέρο (2) και Περέα για το τελικό 7-0.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ, Στάικος, Μαρινάκης, Τοράλ, Ντίκο

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Μασάς, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Μάντζης, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς