20.5 C
Athens

Απόλλων Παραλιμνίου – Άγιος Νικόλαος 2-2: Χορταστικό ματς και όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς

Απόλλων Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, σε ένα παιχνίδι που οι Κρητικοί είχαν απάντηση στο προβάδισμα των γηπεδούχων και τις δύο φορές, από τους οποίους ξεχώρισε ο Κοσμάς Γκέκας που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες είναι μπροστά σε ένα ιστορικό γεγονός, καθώς όποια από τις δύο προκριθεί από τη φάση των «16» θα γίνει η πρώτη ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου που καταφέρνει να φτάσει στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες τα είχε όλα. Πολλά φάουλ, 4 τέρματα και κανέναν κερδισμένο στην τελική καθώς το τελικό αποτέλεσμα αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Κοσμά Γκέκα μόλις στο 11′ όταν μετά από γύρισμα ο επιθετικός του Απόλλων Παραλιμνίου σκόραρε με τακουνάκι.

Η απάντηση των Κρητικών ήρθε μόλις 7 λεπτά αργότερα με την μπάλα να στρώνεται στον Μηνά μετά από απομάκρυνση και αυτός με ωραίο σουτ να κάνει το 1-1.

Όπως ήταν μοιρασμένο το πρώτο μέρος έτσι έγινε και στο δεύτερο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου προβάδισμα στο 62′ με τον Γκέκα να σκοράρει το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ωστόσο, ο Άγιος Νικόλαος βρήκε και πάλι απάντηση και ισοφάρισε με τον Σέχου στο 76′ για το τελικό 2-2.

Απόλλων Παραλιμνίου: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας, Ελέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέιγα.

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκιόζης, Κίττος, Γωνιωτάκης, Χύσι, Ζέλιος, Λάμπρου, Φουακαράκης, Μπαράτα, Μπότα, Μηνάς, Μελισσόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς