18.7 C
Athens

Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα τρομακτικά επεισόδια με τη Ρέτζιο Εμίλια

Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της FIBA την ΑΕΚ για τα φοβερά επεισόδια στον αγώνα κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι οπαδοί της Ένωσης πριν τον αγώνα με την ιταλική ομάδα άνοιξαν πυροσβεστήρες και προσπάθησαν να κάνουν «ντου» προς την κερκίδα των αντίπαλων οπαδών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός και «μάχες» σώμα με σώμα.

Απίστευτα επεισόδια στα Άνω Λιόσια: Επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ σε Ιταλούς που φώναζαν για βοήθεια!

Ο πέλεκυς για τα γεγονότα αυτά έπεσε βαρύς και οι Κιτρινόμαυροι δεν θα μπορούν να έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Καρσίγιακα (21/12, 19:30) που θα κρίνει αν συνεχίσουν ή όχι την πορεία τους στο Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης και όπως ανακοίνωσε αν δεν καταφέρει να ρίξει την ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις στην Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών (“κεκλεισμένων των θυρών”) τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της “Βασίλισσας” στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς