20.9 C
Athens

Ντεσάμπ: Έχουμε κάνει ήδη μια καλή πορεία

Η Γαλλία είναι έτοιμη να φτάσει για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο στον τελικό και εκείνη να προσπαθήσει να κάνει το back to back.

Πρώτα όμως θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Μαρόκου που κάνει τη διοργάνωση της ζωής του. Αν καταφέρει στον τελικό την περιμένει ήδη ο Μέσι και η παρέα του.

Ο Ντεσάμπ σε δηλώσεις που έκανε πριν τον μεγάλο ημιτελικό τόνισε πως δεν τον εκπλήσσουν οι ποδοσφαιριστές και ανέφερε πως ό,τι και να γίνει η Γαλλία έχει κάνει ήδη μια καλή πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα μου δεν με εκπλήσσει, αλλά η μόνη αλήθεια που υπάρχει φαίνεται στο γήπεδο. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, είναι η πρώτη διοργάνωση για κάποιους. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσουν. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολύ καλά, υπάρχει μια πολύ θετική ενέργεια. Σε καθημερινό επίπεδο είναι ευχαρίστηση και ευτυχία.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στα μισά, αλλά έχουμε κάνει ήδη μια καλή πορεία. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, αλλά πρέπει να συνδυάσεις πολλά πράγματα. Μερικές φορές, τα σπίρτα ανάβουν με μικρά πράγματα, δεν υπάρχει θαυματουργή συνταγή. Η λέξη κλειδί είναι η προσαρμογή σε σχέση με τις καταστάσεις με τις οποίες βρίσκομαι αντιμέτωπος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς