19.8 C
Athens

Ο 16χρονος Έντρικ που αγόρασε η Ρεάλ αποθέωσε τον Μέσι και ύστερα από αρνητικά σχόλια έσβησε το tweet

Η Ρεάλ έφτασε πριν λίγες ημέρες σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 16χρονου Έντρικ, αλλά αυτός λίγες μόλις ημέρες μετά τα έκανε άθελα του θάλασσα, καθώς αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι για την απόδοση του με την Κροατία και αμέσως δέχθηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων από φίλους της Βασίλισσας.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι από το 2024 ο Βραζιλιάνος Έντρικ καθώς η ισπανική ομάδα έφτασε πριν λίγες ημέρες σε συμφωνία με την Παλμέιρας.

Ωστόσο ο 16χρονος σε ένα αθώο tweet που απλά έγραψε ότι πίστευε, δέχθηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων από οπαδούς της νέας του ομάδας.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι αποθέωνε τον κατά χρόνια σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι για τα όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στους Κροάτες.

Ο Βραζιλιάνος Έντρικ δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο αυτός όμως, καθώς δέχθηκε αρνητική κριτική από τους συμπατριώτες του. Είναι γνωστή άλλωστε τόσα χρόνια η κόντρα ανάμεσα στις δύο χώρες. Το γεγονός αυτό λοιπόν, σε συνδυασμό και με τα αρνητικά σχόλια των φίλων της Ρεάλ τον έκαναν να διαγράψει το tweet.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς