21 C
Athens

Οι Μπακς έκαναν πλάκα στους Γουόριορς σε ένα ματς με τεχνικές ποινές και… αποβολή οπαδού

Τίποτα δε φαινόταν να πηγαίνει καλά από την αρχή για τους Γουόριορς στην επίσκεψή τους στο FISERV Forum και, όντως, τίποτα δεν πήγε. Με όπλο τους την άμυνα, οι Μπακς εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι από τους πρωταθλητές, των οποίων επικράτησαν με 128-111, σε ένα παιχνίδι που είχε παράπονα από τους διαιτητές για τους φιλοξενούμενους, νεύρα, που οδήγησαν σε 8 τεχνικές ποινές, ακόμα και… αποβολή οπαδού!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε την καθιερωμένη του 30άρα, αλλά σίγουρα δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και το ποσοστό ευστοχίας του. Ο Greek Freak σημείωσε μεν 30 πόντους, αλλά είχε 8/20 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 11/17 βολές. Παράλληλα μάζεψε 12 ριμπάουντ, είχε 5 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ενώ έκανε δύο φορές παράβαση 10” από τη γραμμή των ελεύθερων βολών. Εξαιρετικός για τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν χωρίς τον άρρωστο Χόλιντεϊ, ήταν ο Πόρτις, με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Άστοχος ήταν για τους Γουόριορς και ο Στεφ Κάρι, που είχε 20 πόντους με 3/10 τρίποντα. Οι πρωταθλητές είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να δεχθούν 5 τεχνικές ποινές, ενώ 5 λεπτά πριν από το τέλος της 3ης περιόδου ο Ντέιμοντ Γκριν είχε λεκτική αντιπαράθεση με οπαδό, ο οποίος τελικά αποβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του παίκτη των Γουρόριορς.

Αυτή ήταν η 12η εκτός έδρας ήττα για το Γκόλντεν Στέιτ, που πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα, καθώς το παιχνίδι στο Μιλγουόκι ήταν το πρώτο από τα έξι συνεχόμενα on the road. Μακριά από την έδρα τους θα ταξιδέψουν για το επόμενο παιχνίδι τους και οι Μπακς, που αντιμετωπίζουν τους Γκρίζλις στο Μέμφις, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 38-27, 64-52, 95-77, 128-111

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς