16.6 C
Athens

Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο σετ στο Μπουργκάς και μαζί την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup

Οι Ερυθρόλευκοι με παίκτη-κλειδί τον Κουμεντάκη και σοβαρότητα στα κρίσιμα σημεία εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «8» του Challenge Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Χάποελ Μάτε Άσκο - Στεάουα Βουκουρεστίου

Έκανε τη δουλειά και εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπουργκάς στο «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη πήρε τα δύο σετ στη Βουλγαρία και μαζί το εισιτήριο για την οχτάδα της διοργάνωσης.

Δύο σετ (27-29, 23-25) γεμάτα (διήρκησαν 60′ συνολικά) με καλό βόλεϊ από τις δύο ομάδες και υψηλή πίεση από το σέρβις. Ο Τζιάβρας έβγαλε φοβερές άμυνες, ο Λινάρδος ύψωσε τείχος στο μπλοκ με τρία και οι Ιντάλγκο – Κουμεντάκης έκαναν αρκετή δουλειά και στην επίθεση για να έρθει και τυπικά η πρόκριση και έτσι να δοθεί η ευκαιρία στον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να ξεκουράσει βασικούς και να δώσει ευκαιρίες στους παίκτες από τον πάγκο στα επόμενα σετ.

Οι Ερυθρόλευκοι στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Χάποελ Μάτε Άσκο (Ισραήλ)Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία). Οι Ισραηλινοί επικράτησαν στην έδρα τους με 3-2 και η ρεβάνς πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι στις 15 Δεκεμβρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς