21.5 C
Athens

Ιωαννίδης: Δέχθηκα μια δυνατή αγκωνιά, όλα τα πέναλτι του Παναθηναϊκού ήταν παραβάσεις

Ο Φώτης Ιωαννίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ εξέφρασε μεταξύ άλλων την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει σωστά τόσα πέναλτι στον πρώτο γύρο της Super League.

Μάλιστα, για το πέναλτι που πήραν οι Πράσινοι στη Λεωφόρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο επιθετικός του τριφυλλιού υποστήριξε ότι: «Όλα τα πέναλτι ήταν παραβάσεις, δέχθηκα μια αγκωνιά στο στήθος», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη φάση με τον Γκονσάλο Άβιλα.

 

«Κυνήγησα κάθε μπάλα και σε εκείνη τη φάση, έκανε τη σέντρα ο Κουρμπέλης, που δεν ήταν καλή. Κυνήγησα τη φάση μπας και καταφέρω να τον περάσω, ένιωθα ότι μπορώ να τον περάσω. Βλέπω τον Άβιλα ότι θέλει να με καλύψει, τον κοιτάω και ένιωθα ότι θα κάνει λάθος. Άπλωσε τον αγκώνα και με βρήκε στο στήθος. Αρχικά νόμιζα πως ήταν φάουλ και όχι πέναλτι. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν παράβαση. Έπιανα το κεφάλι και το στήθος μου για να σιγουρευτώ πως θα δοθεί η παράβαση. Βλέπω να δίνει πέναλτι και λέω “εδώ είμαστε”. Ο Σπόραρ πήρε την μπάλα για την εκτέλεση, γιατί έχουμε από πριν συμφωνημένα ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι. Θέλω κι εγώ να αρχίσω να εκτελώ πέναλτι. Τον ρώτησα πώς νιώθει, μου λέει “καλά, αν νιώθεις ότι μπορείς να το εκτελέσεις, πάρτο”. Του είπα όμως “σε πιστεύω” και ευτυχώς το εκτέλεσε καλά και το έβαλε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τα πέναλτι που έχει πάρει η ομάδα του:

«Δεν μας ενοχλεί. Όλα τα πέναλτι ήταν παραβάσεις, όπως και το δικό μου. Δέχομαι αγκωνιά στο στήθος, που ήταν και αρκετά δυνατή αγκωνιά. Είδα και διάφορους διαιτητές να λένε πως ήταν καθαρή παράβαση και πέναλτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς