18.2 C
Athens

Φοίνικας Σύρου: Δεν υφίσταται θέμα αντικατάστασης του προπονητή

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Φοίνικας Σύρου τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να προχωρά σε αντικατάσταση του Δημήτρη Καζάζη με άλλο προπονητή. Οι Συριανοί με ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για «ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα δημοσιεύματα» και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του κόουτς της ομάδας.

Σημειώνεται πως μπροστά του ο Φοίνικας έχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη το προσεχές Σάββατο και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε αυτό αποκλειστικά.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, συνεδρίασε το ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου ONEX όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και της Ομάδας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης αυτής, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη δημοσίευση στον Τύπο για επικείμενη απομάκρυνση του προπονητή της Ομάδας. Μετά από αυτό, η Διοίκηση αποφάνθηκε ότι, παρόλο που ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δεν συνηθίζει να ασχολείται ή να απαντά σε ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα δημοσιεύματα στον Τύπο, όμως επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον και ερωτήματα από πολλές πλευρές για το θέμα αυτό, οφείλει προς αποκατάσταση της αλήθειας να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν υφίσταται κανένα θέμα αντικατάστασης του προπονητή της ομάδας.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας τέτοιου είδους αβάσιμα και ατεκμηρίωτα θέματα γιατί δεν ωφελούν κανέναν πόσο δε μάλλον το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ και τα αθλητικά ιδεώδη που αυτό πρεσβεύει. Παροτρύνει δε κάθε ενδιαφερόμενο να διασταυρώνει τις πηγές του και να τεκμηριώνει οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά Ομάδα αλλά και το βόλεϊ γενικότερα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς