18.2 C
Athens

Πορτογαλία: Ο Ρονάλντο έχει σκοπό να βρεθεί στο Euro 2024

Σκοπό να συνεχίσει με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας έως το Euro του 2024 έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άσχετα με το αν βρίσκεται ή όχι στην άκρη του πάγκου ο Φερνάντο Σάντος.

Πολλή συζήτηση έγινε γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου μετά την απόφαση του Σάντος να τον αφήσει για δύο συνεχόμενα παιχνίδια στον πάγκο.

Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, αλλά ούτε και η ηλικία του επίσης καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Correio da Manha έχει βάλει στόχο να βρίσκεται στο Euro του 2024 όταν και θα έχει φτάσει στην ηλικία των 39 ετών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ρονάλντο πιστεύει πως μπορεί να φανεί χρήσιμος για τη χώρα του και η απόφαση του δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, καθώς έχει αποφασίσει να είναι εκεί ακόμη και αν ο Φερνάντο Σάντος παραμείνει προπονητής της Πορτογαλίας, κάτι που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή και μάλιστα ήδη ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να ακούγεται για αντικαταστάτης του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς