17.2 C
Athens

Η ιδιοκτησία της Παρί κατέθεσε εξωπραγματική πρόταση για την αγορά των Φοίνιξ Σανς

Την εξωπραγματική πρόταση των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των Φοίνιξ Σανς κατέθεσε η εταιρία Qatar Investment Authority, στην οποία ανήκει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Καταριανοί θέλουν να μπουν και στον χώρο του NBA μετά την ενασχόληση τους με τη γαλλική ομάδα και κατέθεσαν πρόταση για την αγορά των Φοίνιξ Σανς και των Φοίνιξ Μέρκιουρι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Αριζόνα Ντέιβιντ Σάρβερ, αναγκάστηκε να βγάλει προς πώληση τους Φοίνιξ Σανς και τους Φοίνιξ Μέρκιουρι εξαιτίας σοβαρών κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, οι ενδιαφερόμενοι είναι η Thiel Capital (ιδιοκτησίας του Πέτερ Τιλ που μάλιστα είναι ήδη χορηγός στη φανέλα της ομάδας) και η Shasta Ventures σε συνεργασία με την Qatar Investment Authority.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η εταιρία ιδιοκτησίας της Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει την απίστευτη πρόταση των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ και αν τελικά το deal ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί αυτό το ποσό, θα είναι η μεγαλύτερη αγορά ομάδας στην ιστορία του NBA.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς