20.5 C
Athens

Ριβάλντο: Όχι ξένος προπονητής στον πάγκο της Σελεσάο, είναι ασέβεια προς τους Βραζιλιάνους προπονητές

Την άποψη του πως δεν πρέπει να αναλάβει ξένος προπονητής τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας εξέφρασε με ανάρτηση του στο Instagram ο Ριβάλντο.

Ο Τίτε αποτελεί παρελθόν και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα για τον πιθανό αντικαταστάτη του, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να φιγουράρει στην κορυφής της λίστας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αντέδρασε μόλις άκουσε αυτά τα δημοσιεύματα και πήρε θέση λέγοντας πως στον πάγκο της χώρας πρέπει να καθίσει Βραζιλιάνος προπονητής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Δεν συμφωνώ με την ιδέα ενός ξένου προπονητή. Πιστεύω πως είναι ασέβεια προς τους Βραζιλιάνους προπονητής. Θεωρώ πως έχουμε προπονητές που μπορούν να αναλάβουν την εθνική ομάδα και να κάνουν καλή δουλειά, όπως ο Ροζέριο Σένι, ο Φερνάντο Ντίνις, ο Κούκα, ο Ρενάτο Γκαούτσο και ο Ντοριβάλ Ζούνιορ. Υπάρχουν σίγουρα πολύ καλοί ξένοι προπονητές, αλλά η Σελεσάο είναι δική μας και η εθνική ομάδα πρέπει να έχει προπονητή κάποιον με βραζιλιάνικό αίμα στις φλέβες του.

Πιο σημαντικοί είναι οι παίκτες, πρέπει να τους βοηθήσουμε, να τους ενθαρρύνουμε και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους, γιατί έχουμε μια καλή γενιά και μια βάση με εμπειρία. Το Μουντιάλ είναι ένα μικρής διάρκειας τουρνουά και κερδίζεις ή χάνεις στις λεπτομέρειες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldo)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς