20.5 C
Athens

Νεϊμάρ για Τίτε: «Είχαμε όμορφες στιγμές και άλλες που μας πλήγωσαν, άξιζες αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο»

Συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Τίτε ο Νεϊμάρ μετά το τέλος του πρώτου από τον πάγκο της Σελεσάο.

Η Βραζιλία δεν κατάφερε για ακόμη μία φορά να φτάσει μέχρι το τέλος του Μουντιάλ και το όνειρο έμεινε στη μέση μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Τίτε αποτελεί παρελθόν μετά το τέλος του Μουντιάλ, με την απόφαση του να μην καθορίζεται από το αποτέλεσμα καθώς ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Το δικό του αντίο στον 61χρονο τεχνικό είπε ο Νεϊμάρ μέσω του λογαριασμού το στο Instagram, αποθεώνοντας τον και μιλώντας για τις όμορφες και άσχημες στιγμές που πέρασαν σε αυτή τη διαδρομή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του σούπερ σταρ της Παρί:

Πριν γνωριστούμε προσωπικά, παίξαμε πολλές φορές μεταξύ μας και νόμιζα ότι ήσουν πολύ ενοχλητικός. Επειδή έφτιαξες μια ομάδα για να με σημαδεύει, έκανες τα πάντα για να με νικήσεις και ακόμα μίλησες άσχημα για μένα, Αλλά η μοίρα είναι αστεία ε; Σε βάλανε εσένα προπονητή και μένα το νούμερο «10».

Σε ήξερα ως προπονητή και ήξερα ότι ήσουν πολύ καλός, αλλά ως άνθρωπος είσαι υπέροχος. Ξέρεις ποιος είμαι και αυτό είναι που έχει σημασία για μένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω ανοιχτά για όλα, όλες τις διδαχές που μας έδωσες, ήταν τόσες πολλές. Θα είσαι πάντα ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ή θα έχω ποτέ.

Είχαμε όμορφες στιγμές, αλλά είχαμε στιγμές που μας πλήγωσαν και αυτό το τελευταίο θα μας πληρώνει για καιρό. Άξιζες να πάρεις αυτό το κύπελλο. Όλοι το αξίζαμε για όλα όσα κάναμε και για όλα όσα παρατήσαμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το μεγαλύτερό μας όνειρο. Αλλά ο Θεός δεν το ήθελε έτσι. Ο Θεός μας έδωσε τα πάντα. Σε ευχαριστώ καθηγητή Τίτε για όλα τα διδάγματα. Και αν υπάρχει μια φράση που δεν θα ξεχάσω είναι το «ψυχικά δυνατός» και θα πρέπει να είμαστε πολύ (ψυχικά δυνατοί) εκείνοι τη στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς