19 C
Athens

Ενρίκε: Θέλω Αργεντινή για τον Μέσι και για αυτά που σημαίνει για το ποδόσφαιρο

Πιο άνετος από ποτέ ο Λουίς Ενρίκε φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή στην Ισπανία και μίλησε για το Παγκόσμιο κύπελλο, τον Πέδρι, την Αργεντινή και τον Μέσι, ενώ αποκάλυψε τα νέα προπονητικά του σχέδια.

Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού από το Μαρόκο στους «16» του Παγκοσμίου κυπέλλου και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά τη φυγή από τη Φούριας Ρόχας.

Σαφώς πιο άνετος πλέον, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή στη χώρα του, αποθέωσε τον Πέδρι, ψήφισε Αργεντινή για το Μουντιάλ λόγω Μέσι και αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Από τους 26 ποδοσφαιριστές που πήρα στο Μουντιάλ, έναν θα άφηνα έξω και θα έπαιρνα έναν άλλον. Τώρα μπορώ να το πω, αν και δεν θα πω ποιον θα έδιωχνα και ποιον θα έπαιρνα στη θέση του.

Δεν ήταν αυτό που περίμενα ένας παίκτης που πήρα μαζί μου στην αποστολή.

Ο παίκτης που με εξέπληξε περισσότερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Πέδρι. Είναι γεμάτος μαγεία όπως ο Χάρι Πότερ. Κάνει τα πάντα σωστά. Μοιάζει πάρα πολύ στον Ινιέστα.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου να προπονεί κάποια άλλη εθνική ομάδα τώρα. Με βλέπω να επιστρέφω σε πάγκο συλλόγου από το καλοκαίρι του 2023.

Δεν θα ήθελα να επαναληφθεί ο τελικός μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας. Θα μου άρεσε να κατακτήσει το τρόπαιο η Αργεντινή για τον Μέσι και για αυτά που σημαίνει ο συγκεκριμένος παίκτης για το ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς