17.1 C
Athens

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιώργος Μασούρας!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας της σεζόν και απέσπασε το βραβείο του ΠΣΑΠΠ, υποστηρίζοντας στις δηλώσεις του ότι πρέπει να στηριχθεί και να αναβαθμιστεί το ελληνικό στοιχείο

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιώργος Μασούρας αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής και απέσπασε το βραβείο του ΠΣΑΠΠ ως επιβράβευση για τη σπουδαία του σεζόν!

Ο 28χρονος σε 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα είχε 7 γκολ και 5 ασίστ αποτελώντας έναν από τους λόγους που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με διαφορά από τους διώκτες του. Ήταν το τρίτο πρωτάθλημα για τον Γιώργο Μασούρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

«Είμαι πολύ περήφανος που παίρνω αυτό το βραβείο. Το θεωρώ ύψιστη τιμή για μένα, καθώς προέρχεται από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις αγωνίες και τις δυσκολίες που έχουν οι αγωνιστικοί χώροι. Είναι για μένα μεγάλη περηφάνια που εκπροσωπώ το ελληνικό στοιχείο του ποδοσφαίρου μας, το οποίο θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωταθλήματα. Είχα την τιμή να πάρω αυτό το βραβείο και πέρσι. Νομίζω ότι όταν παίρνεις ένα τέτοιο βραβείο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις, για να τιμήσεις όσους σε ψήφισαν», υποστήριξε μετά τη βράβευσή του ο διεθνής ποδοσφαιριστής που ήταν υποψήφιος μαζί με τους Ευθύμη Κουλούρη και Μανώλη Σάλιακα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς