19.8 C
Athens

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Ζίβκοβιτς, παραμένει γεμάτο το απουσιολόγιο του Λουτσέσκου

Με μια επιστροφή – αυτή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς – συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο κύπελλο, απόλαυσε μερικές ημέρες άδειας και επέστρεψε στη βάση του, όπου μπήκε σε πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις των Ασπρόμαυρων.

Αυτά είναι τα καλά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς υπάρχουν και κακά, αφού το απουσιολόγιο είναι γεμάτο με τους Καντουρί, Λύρατζη και Τσαούση να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε την αποθεραπεία του με πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε αγωνιστική εβδομάδα μετά από σχεδόν ένα μήνα μπήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου που μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι της Τετάρτης (14.12, 15:00) κόντρα στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12.12) είχε προθέρμανση, είχε rondo, είχε παιχνίδια τακτικής, οικογενειακό δίτερμα με πολλές μάχες, πάθος κι ένταση και στο φινάλε προγράμματα ατομικής βελτίωσης σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έκανε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (13.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Καλαμάτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς