16.9 C
Athens

Στη Βουλγαρία για τον επαναληπτικό με την Μπουργκάς ο Ολυμπιακός

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό με την Μπουργκάς στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Challenge Cup. Οι Ερυθρόλευκοι χρειάζονται δύο σετ μετά τη νίκη με 3-0 στο «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη για να περάσουν στους «8» της διοργάνωσης.

«Περιμένω να γίνει μία πολύ δυνατή μάχη, γιατί η Μπουργκάς είναι πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε, είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε κι εμείς δυνατά! Το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο, κυρίως γιατί οι αντίπαλοι θα ξεκινήσουν με διαφορετική εξάδα από αυτή που έπαιξαν στην Αθήνα. Το κλειδί για τη νίκη εκεί είναι ένα καλό σερβίς, μια καλή υποδοχή, κυρίως όμως να παλέψουμε για κάθε πόντο», ανέφερε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ενώ ο Άλεν Παγένκ τόνισε ότι:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, γιατί στο πρώτο ο αντίπαλος έπαιξε με μία διαφορετική εξάδα. Τώρα, θα παίξουν διαφορετικοί παίκτες, είμαστε προετοιμασμένοι όμως, πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε δύο σετ. Το πιο σημαντικό, όμως, σε τέτοια παιχνίδια, είναι να κατεβαίνεις για να κερδίσεις καθαρά. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς