22.4 C
Athens

Super League 2: Διπλό στην Κρήτη ο Απόλλων Σμύρνης, τριάρα της ΑΕΚ Β’ στην Προοδευτική του Αντώνη Νικοπολίδη

Σπουδαίο διπλό που τον φέρνει μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα της Επισκοπής επικρατώντας με 0-1.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Επισκοπή που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε σουτ του Χαλίμι στο 49′, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τελικά δεν πλήρωσαν το γεγονός αυτό, καθώς ο Μωραΐτης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 63ο λεπτό και χάρισε έτσι το σπουδαίο διπλό στην ομάδα του, που την φέρνει στους 16 βαθμούς, 2 πίσω από την πρώτη Κηφισιά.

Η ΑΕΚ Β’ έκαμψε την αντίσταση της Προοδευτικής και την έριξε ακόμη πιο χαμηλά στην βαθμολογία στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της ομάδας του Κορυδαλλού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά το σημείο που ξεκλείδωσε τον αγώνα ήταν το προβάδισμα της Ένωσης στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε μια επίθεση των Κιτρινόμαυρων από τα αριστερά και συγκεκριμένα μετά από γύρισμα, ο Παύλας δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα κάνοντας ένα απίστευτο τσαφ, αυτή πήρε ύψος, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Με το προβάδισμα και την ψυχολογία στα ύψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα 15 λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Ντάικο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σπύρος Σκόνδρας στις καθυστερήσεις κάνοντας το 3-0 και σφραγίζοντας έτσι μια πολύτιμη νίκη που ανέβασε την Ένωση στους 8 βαθμούς και έριξε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία την Προοδευτική που έμεινε στους 3 και βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς