25.4 C
Athens

Λούντζης: Δεν φοβόμαστε τη Φενέρ, για τον Ολυμπιακό όλα τα παιχνίδια είναι must win

Ο Μιχάλης Λούντζης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, ούτε την πρωτοπόρο στη Euroleague Φενέρ, αν παίξει το μπάσκετ που ξέρει και δουλεύει στην προπόνηση, ενώ όπως τόνισε οι Ερυθρόλευκοι ανεξαρτήτου αντιπάλου πάντα αγωνίζονται με το «πρέπει» της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια παρά πολύ καλή και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε πολύ δυνατά, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Παίζουμε στην έδρα μας, μαζί με τον κόσμο μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον παίζοντας το μπάσκετ που ξέρουμε και που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Πάμε να πάρουμε τη νίκη.

Προφανώς κάνουν κάτι καλά για να είναι πρώτοι. Εμείς ξεκινώντας από την άμυνα, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας μπορούμε να τους περιορίσουμε. Εχουμε δει το βίντεο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, το θέμα είναι να το δείξουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα είναι ένα must win παιχνίδι, όμως όταν είσαι Ολυμπιακός όλα τα παιχνίδια είναι must win. Δεν τους φοβόμαστε και πάμε να πάρουμε το παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς