17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης οι Μπλακ, Γουόκαπ και ΜακΚίσικ, τι ισχύει ενόψει Φενέρ

Με τρεις σημαντικές απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (13/12) αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ που αντιμετωπίζουν θέμα τραυματισμού

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (13/12, 20:00) για την Euroleague και ένα 24ωρο μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ συνεχίζει την δουλειά στο ΣΕΦ με 3 σημαντικές απουσίες.

Ο λόγος για τους Τόμας Γουόκαπ, Ταρίκ Μπλακ και Σακίλ ΜακΚίσικ που δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας (12/12) και η συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ιτούδη είναι εξαιρετική αμφίβολη.

Σε ό,τι αφορά στον Μπλακ, έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική από την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για το ματς της Τρίτης με τους Τούρκους.

Από εκεί και πέρα, μικρότερου μεγέθους είναι η ζημιά που έχουν υποστεί οι Γουόκαπ και ΜακΚίσικ από το χθεσινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο για να ξεκαθαριστεί το αν θα βρίσκονται στην αποστολή με Φενέρ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς