32.5 C
Athens

Γκαγκάτσης: Θεσμική εκτροπή του χείριστου είδους από Τζουλάκη και ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη

Στην αντεπίθεση κατά του Νίκου Τζουλάκη και της ΕΕΑ προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, με αφορμή την πειθαρχική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Γιώργου Σαββίδη.

Νέα ΑΜΚ ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, την καλύπτει σε μεγάλο βαθμό ο Ιβάν Σαββίδης

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Δικεφάλου, έκανε λόγο για θεσμική εκτροπή του προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Νίκοy Τζουλάκη στην υπόθεση περί ψευδούς δήλωσης του Γιώργου Σαββίδη, τονίζοντας ότι όλο αυτό έγινε για να δημιουργεί θέμα τόσο στην ομάδα όσο και στην οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτησή του:

«Όσον αφορά την ΕΕΑ και την διαδικασία εκεί, μετά την αποχή του προέδρου του κ. Τζουλάκη, που έχει δείξει την εμμονή του και την εμπάθειά του απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην ουσία αυτή η κλήση βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Είναι σαφές ότι ο κ. Τζουλάκης έδειξε εμπάθεια. Το βούλευμα δεν ήταν αμετάκλητο, όταν έκανε την υπεύθυνη δήλωση ο Γιώργος Σαββίδης στις 24/7 ευρισκόμενος μάλιστα εκείνη την περίοδο στο Μεξικό. Δεν θέλω να μεμφθώ τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Βέβαια, στο παρελθόν η ΕΕΑ έχει λάβει αποφάσεις, που κατέπεσαν στα δικαστήρια. Συνεπώς η όλη η ιστορία βασίζεται σε κάτι ανύπαρκτο».

Ο Γκαγκάτσης συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται για μια εκτροπή και μάλιστα θεσμική από την πλευρά του Νίκου Τζουλάκη και με την κλήση και με το δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται και το όνομα του Νίκου Σαββίδη που δεν έχει καμία σχέση με το διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων όταν αναφέρονται οι κατηγορίες σε βάρος του Γιώργου και του Νίκου Σαββίδη αλλά και γίνονται κρίσεις στο Δελτίο Τύπου από την πλευρά του προέδρου της Επιτροπής για να επηρεαστούν τα μέλη της.

Εμείς δεν είχαμε γνώση του συγκεκριμένου βουλεύματος σε αντίθεση με κάποιους που φαίνεται ότι το γνώριζαν. Η ΕΕΑ εργαλοποιήθηκε προκειμένου να γίνει γνωστό το βούλευμα και να πληγεί ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένεια του. Υπάρχει θεσμική εκτροπή του χείριστου είδους και αυτό που έγινε ήταν κάτι αισχρό, ανέντιμο και ανήθικο από την πλευρά της ΕΕΑ προς τον ΠΑΟΚ και προς την οικογένεια Σαββίδη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς