18.1 C
Athens

Super League 2: Συνέχισε αήττητος ο ΠΑΟΚ Β’, σε τροχιά ανόδου η ΑΕΛ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2, με τον ΠΑΟΚ Β΄ να παραμένει αήττητος στην κορυφή, ενώ την ΑΕΛ να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω του και σε τροχιά ανόδου καθώς η Β’ ομάδα του Δικεφάλου – όπως και όλες οι μικρότερες ομάδες των μεγάλων συλλόγων – δεν έχει δικαίωμα να προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δικέφαλος δεν είχε προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας και πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής επικρατώντας με 3-0. Στο παιχνίδι μάλιστα αγωνίστηκε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που πήρε για μια ακόμη φορά χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα των Ασπρόμαυρων μετά το τραυματισμό του και μάλιστα σκόραρε. Τα αλλά δύο τέρματα για τον ΠΑΟΚ Β’ πέτυχαν οι Δαρέλας και Γρόσδης.

Η ΑΕΛ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα και με γκολ των Νίνο (29’) και Νικολιά (68’) πήρε μια άνετη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου, καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι μόνη δεύτερη.

Εύκολη νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-3 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας. Τα τέρματα για την ομάδα της Καρδίτσας που παραμένει κοντά στην κορυφή, πέτυχαν οι Κοζορώνης, Βερνάρδος και Αθανασιάδης

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του Διαγόρα Ρόδου και ανέβηκε έτσι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής ο Κάσσος που άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό και έκανε το 2-0 εννιά λεπτά αργότερα, ενώ ο Μιλούνοβιτς έβαλε στο 88’ το κερασάκι στην τούρτα.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Απόλλων Πόντου. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη και το σκορ στο 30’ ήταν ήδη 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Κωστίκα στο 27’ αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Μπονίγια να σκοράρει για το 1-1. Στο 34’ ο Απόλλων Πόντου πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Λαμπίρη, ενώ ο Εσάλε έκανε το 1-3 στο 49ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στα τελευταία λεπτά χάρη σε γκολ του Τρουμπούκη στο 86’ αλλά δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω, με το 2-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στον Νότιο όμιλο η Παναχαϊκή πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στο Αιγάλεω χάρη σε γκολ του Μυτίδη στο 79′ και ανέβηκε στην 4η θέση.

Με γκολ του Γιαμπερέ στο 92′ τα Χανιά πανηγύρισαν σπουδαία νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη και ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς