19.3 C
Athens

Ρόμα – Ολυμπιακός 12-12: Αήττητες στην οκτάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Δεν χάνει πουθενά η ομαδάρα του Τσίριτς!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (12-12) με τη Ρόμα στην «αιώνια πόλη» και πλέον πέρα από την πρόκριση στους «8» του Len Champions League (ήταν δεδομένα μετά τη νίκη στον ελληνικό εμφύλιο με τη Βουλιαγμένη) μπορεί να περηφανεύεται ότι το έκανε και δίχως να γνωρίσει την ήττα.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ντέρμπι του Δ’ ομίλου της Ρώμης, η γηπεδούχος Ρόμα σκόραρε με την Ντομιτίλα Πικόζι για το τελικό 12-12 με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Και οι δυο ομάδες, είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην οκτάδα από χθες Σάββατο.

Νωρίτερα στο αποψινό ματς, οι Ερυθρόλευκες είχαν πετύχει τη δική τους ολική ανατροπή και, από το 6-4 και 7-6 που έχαναν, προηγήθηκαν 8-7, 10-8, 11-9 και 12-10 με το τέρμα της Βασιλικής Πλευρίτου, στα 2:05 από τη λήξη. Αλλά στο τέλος η τύχη τους γύρισε την πλάτη και τούς στέρησε μια ακόμη μεγάλη νίκη, δίχως πάντως να στοιχίσει.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 4-5, 4-3.

SIS ΡΟΜΑ (Μάρκο Καπάνα): Έικελμπεργκερ, Πάπι, Γκαλάρντι, Καρόσι, Τζιουστίνι 2, Ρανάλι 4, Πικότσι 3, Ταμπάνι, Ναρντίνι 1, Ντι Κλαούντιο, Κοκιέρε 1, Άντριους 1, Γκαλμπάνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ρόμα 7 βαθμοί
2.Ολυμπιακός 7
==================

ΝΟ Βουλιαγμένης 3
Ντε Ζάαν 0

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς