24.3 C
Athens

Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό: «Έχω καταστραφεί ψυχολογικά, πιθανότατα η πιο οδυνηρή ήττα της καριέρας μου»

Ως τη χειρότερη ήττα της καριέρας του, χαρακτήρισε ο Νεϊμάρ τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στα πέναλτι, στον προημιτελικό του Μουντιάλ 2022.

Περίπου 40 ώρες μετά τη δραματική έξοδο της Σελεσάο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο αστέρας της ομάδας προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αναφέρει:

«Έχω καταστραφεί ψυχολογικά. Πιθανότατα ήταν η ήττα που με πλήγωσε περισσότερο, που με έκανε να μείνω παράλυτος για δέκα λεπτά μετά το ματς και μετά ξέσπασα σε κλάματα χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Αυτό θα πονέσει για πολύυυυυ καιρό, δυστυχώς».

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε, δηλώνοντας περήφανος για την προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του:

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί δεν η αφοσίωση. Αυτή η ομάδα άξιζε, το αξίζαμε, η ΒΡΑΖΙΛΙΑ (σ.σ. δικά του τα κεφαλαία γράμματα) το άξιζε. Δεν ήταν όμως αυτή η θέληση του Θεού».

Καταλήγοντας, ο Νεϊμάρ ευχαρίστησε τους Βραζιλιάνους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. «Το να νιώθω την αγάπη του καθενός μέσα στο γήπεδο, άξιζε όλες τις θυσίες.

Ένα ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξή σας στην εθνική μας ομάδα. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε. Θα πονάει για πολύ καιρό, πολύ καιρό», επανέλαβε ο 30χρονος επιθετικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς