22.6 C
Athens

Ξέσπασμα Ανδρεόπουλου: «Ανίκανοι οι διαιτητές, εύχομαι να παίζει έτσι ο Πήγασος σε κάθε παιχνίδι»

Ο Πήγασος Πολίχνης πέτυχε μια ιστορική νίκη με 3-2 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Α. Νικολαΐδης» κι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξέσπασε μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ για τους διαιτητές του αγώνα χαρακτηρίζοντάς τους «ανίκανους κι απαράδεκτους».

Με ειρωνικό τόνο μάλιστα ευχήθηκε η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου να «παίζει έτσι σε κάθε παιχνίδι».

 

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στον Πήγασο, έπαιξε καταπληκτικά. Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι να παίζει έτσι σε κάθε παιχνίδι.

Μόνο νεύρα είδατε; Τους απαράδεκτους τους διαιτητές δεν τους είδατε; Δεν λέω ότι χάσαμε από την διαιτησία, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι άνω ποταμών. Μια δεν μιλήσαμε, δύο, τρεις. Είναι ανίκανοι! Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε, αν πούμε κάτι άλλο κινδυνεύουμε να μας καλέσουν αθλητικοί δικαστές. Αυτό που έκαναν οι διαιτητές στον Παναθηναϊκό σήμερα είναι απαράδεκτο, δεν είναι fair-play.

Θα λέει ο κόσμος ότι λέμε ότι χάσαμε από την διαιτησία. Αυτή η καραμέλα. Δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις με τηλεοπτικό ριπλέι. Εμείς ζητάμε VAR σε όλα τα παιχνίδια. Οι ταχύτητες είναι γρήγορες, οι διαιτητές είναι ανίκανοι. Η ομάδα μας είναι πρωταγωνίστρια και θα συνεχίσει να παλεύει για όλους τους στόχους.

Τίποτα δεν χάνεται, είναι ένας μαραθώνιος το Πρωτάθλημα. Αυτοί οι βαθμοί είναι, εσείς δεν ξέρω πώς τα μεταφράζετε, στοιχίζουν μόνο έδρα. δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ να σας πω την αλήθεια. Παλεύουμε συνέχεια, σε γενικές γραμμές τα καταφέρνουμε μέχρι τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς