16.5 C
Athens

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ 1-0: Επιστροφή στο μέλλον με Φορτούνη και Κασάμι!

Με δημιουργό τον εξαιρετικό στο πρώτο μέρος, Κώστα Φορτούνη και εκτελεστή τον Παϊτίμ Κασάμι, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Νότιγχαμ στο τελευταίο φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας

Πειστικός και με πολύ ωραία εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στο Καραϊσκάκη πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων του (θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο Κύπελλο στις 15/12).

Οι Ερυθρόλευκοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες λόγω ενοχλήσεων, παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στο χορτάρι, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και φάνηκαν να βρίσκονται στον καλύτερο δρόμο ενόψει της επανέναρξης.

Παρά τις πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός διατήρησε καλό πρόσωπο απέναντι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με πρωταγωνιστές τους Κασάμι και Φορτούνη που στον δεύτερο γύρο αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο!

Από το 6ο λεπτό έδειξαν τη διάθεσή τους οι Ερυθρόλευκοι οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά τη συνεργασία Ελ Αραμπί και Μπιέλ ο τελευταίος λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά ο Μπολί έδιωξε με τάκλιν σε κόρνερ.

Ο Ισπανός έφτιαξε φάση και για τον Φορτούνη που έπιασε το σουτ στο 38′ αλλά ο Χέντερσον έδιωξε σε κόρνερ. Ο Έλληνας διεθνής το εκτέλεσε και ο Κασάμι έπιασε την κεφαλιά με τρομερό άλμα για να γράψει το 1-0.

Η Νότιγχαμ είχε ένα καλό διάστημα στον αγώνα μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας όμως τόσο ο Τζολάκης όσο κι ο Πασχαλάκης έδειξαν τα αντανακλαστικά τους. Ο Μπακαμπού άγγιξε το 2-0 στο 72′ αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι Reds προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βρουν το γκολ μετά την είσοδο του Σκάρπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης (61′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μαρσέλο), Ρέτσος (70′ Καλογερόπουλος), Σωκράτης (46′ Ντόι), Βρουσάι (70′ Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61′ Γκάρι Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Σαμασέκου), Μπιέλ (61′ Μασούρας), Φορτούνης (70′ Μπόουλερ) και Αραμπί (61′ Μπακαμπού).

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς