19.3 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-15: Δύο οκτάλεπτα ήταν αρκετά για τους καταιγιστικούς Ερυθρόλευκους

Οι (ενισχυμένοι) Πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί για δύο οκτάλεπτα, με τον Ολυμπιακό να πατάει το γκάζι στα επόμενα 16' και να πετυχαίνει 11 γκολ κάνοντας μια καλή... προπόνηση πριν το ευρωπαϊκό ματς με τη Γιαντράν στο Σπλιτ

Ο διασυρμός στο Παπαστράτειο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Α1 πόλο Ανδρών πείσμωσε τον Παναθηναϊκό που προσπάθησε να φανεί πιο ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα του στο Γουδή αλλά τα κατάφερε για περίπου 16′.

Οι Ερυθρόλευκοι στο… ρελαντί και κρατώντας δυνάμεις ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Γιαντράν στο Σπλιτ (13/12) επιβλήθηκαν με των Πράσινων κι έκαναν το 11/11 στο πρωτάθλημα με μεγάλη άνεση.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη με καλή άμυνα στο πρώτο οκτάλεπτο κράτησε στο ένα γκολ τον Ολυμπιακό που σκόραρε μόνο με τον Κολόμβο (1-1) με μόλις 1/9 σουτ στην επίθεση. Οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο οκτάλεπτο και παρότι οι Πράσινοι μείωσαν σε 3-4 με τον Δευτεραίο, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό στα επόμενα δύο οκτάλεπτα.

Από τα τέσσερα γκολ στα πρώτα 16′, στα 11 ενεργητικό στα επόμενα για τον Ολυμπιακό που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους Πράσινους. Φουντούλης και Παπαναστασίου πέτυχαν από τρία γκολ, ενώ Βάμος και Κολόμβος σημείωσαν από δύο όσα είχε κι ο Άντζιτς για τους γηπεδούχους.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-15

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-3, 1-5, 2-6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς