20.9 C
Athens

Προπόνηση στο ΣΕΦ πριν το παιχνίδι με τον Ιωνικό για τον Άρη, κανονικά στην αποστολή ο Χάγκινς

Με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, εκτός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με αντίπαλο τον Ιωνικό (17:00, ERTFLIX), ο Άρης.

Παιχνίδι για το οποίο ο Γιάννης Καστρίτης έβαλε στα πλάνα του τον Τζος Χάγκινς, που μέχρι πρότινος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ έλειψε το τελευταίο διάστημα από υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω θλάσης που υπέστη στις αρχές Νοεμβρίου, συμμετείχε, εσχάτως, σε προπονήσεις (όχι με την ένταση που το έκαναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που «πέταξε», νωρίτερα σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Στη διάθεση της «κίτρινης» τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι στη Νίκαια βρίσκονται συνολικά οι καλαθοσφαιριστές: Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, Τζέι Ντι Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς