21.4 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Η πιθανή ενδεκάδα του Σκίμπε για το ματς με την Εσθονία

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας, για το παιχνίδι με την Εσθονία, με τις πρώτες σκέψεις για τους ένδεκα του αυριανού ματς να υπάρχουν στο μυαλό του Γερμανού τεχνικού

Ο Μίκαελ Σκίμπε πλέον μπαίνει στην διαδικασία, της επιλογής των ατόμων που θα απαρτίζουν την βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού κόντρα στην Εσθονία.

Με τον Ζέκα να δείχνει πως είναι έτοιμος και τον Μπακάκη τελικά να μην τα καταφέρνει, ο Γερμανός που μας έχει συνηθίσει να παίζει με σύστημα 4-2-3-1, φαίνεται να ξεκινάει με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιό αμυντικό, τον Λυκογιάννη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ο Ζέκα θεωρείται αναντικατάστατος, από την μέρα που πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ ο Μπουχαλάκης φαντάζει ως φαβορί για να είναι δίπλα του. Σαν δεκάρι ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται να ξεκινάει ως βασικός, ενώ για τα άκρα όλα δείχνουν να βάλει τους Δώνη και Μάνταλο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει πολλές καλές εμφανίσεις, όταν τους είχε χρησιμοποιήσει στα άκρα, κατά την διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ. Τέλος, ο Μήτρογλου είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας επιθετικός τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Σκίμπε να μην σκέφτεται να δοκιμάσει κάποιον άλλον στην θέση του.
Λόγω των καλών εμφανίσεων τους, με τους συλλόγος τους, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα οι Πέλκας, Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς