19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα ο Ροντινέι (pic)

Στο αεροπλάνο για την Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Βραζιλιάνος μπακ, Ροντινέι, που έρχεται απόψε (10/12) στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού.

Μαζί με τον μάνατζέρ του, ο άλλοτε άσος της Φλαμένγκο κατευθύνεται για πρώτη φορά με επαγγελματικό σκοπό εκτός της χώρας του και εφόσον τα πάντα κυλήσουν ομαλά με τις ιατρικές του εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών ως ο νέος δεξιός μπακ των Πειραιωτών.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα βρίσκεται στη χώρα μας το Σάββατο (10/12, 17:55) και μετά τις υπογραφές θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, πιάνοντας δουλειά στο Ρέντη. Παράλληλα, αναμένεται την ίδια ημέρα να παρακολουθήσει από κοντά και το φιλικό των Ερυθρολεύκων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Ο Ροντινέι τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο 2,5 ετών (ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025) και με δεδομένο ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του από μία ακόμη γεμάτη σεζόν με την Φλαμένγκο, που ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες με την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, θα θέσει άμεσα εαυτόν διαθέσιμο για τις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Βέβαια, δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα έχει από την πρώτη Ιανουαρίου του 2023, όταν θα δηλωθεί στη λίστα των Πειραιωτών για τις εγχώριες διοργανώσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς