16.7 C
Athens

Σοκ στο Κατάρ: Νεκρός ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκραντ Γουόλ που είχε φορέσει rainbow shirt για τον γκέι αδελφό του

Τι άλλο θα ακούσουμε στο Κατάρ. Μόλις λίγες ώρες μετά τον επικό προημιτελικό της Ολλανδίας με την Αργεντινή, έγινε γνωστός ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου, Γκραντ Γουόλ, ο οποίος είχε γίνει viral όταν κατά τη διάρκεια του σπουδαίου τουρνουά στη χώρα της Μέσης Ανατολής είχε πάει στο γήπεδο για δουλειά με το rainbow shirt για να τιμήσει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τον γκέι αδελφό του, αλλά του απαγορεύθηκε ρητά η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Στο σήμερα, ο Γουόλ κατέρρευσε για άγνωστους -μέχρι τώρα- λόγους και βρέθηκε νεκρός κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα, μία είδηση που έχει σοκάρει τους πάντες και κυρίως τον δημοσιογραφικό κόσμο της Αμερικής.

«Είμαι ο Έρικ Γουόλ, είμαι ο αδελφός του Γκραντ Γουόλ, είμαι γκέι και είμαι ο λόγος για τον οποίο φόρεσε αυτή τη μπλούζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αδελφός μου ήταν υγιής, μου είπε ότι έλαβε απειλές θανάτου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις πέθανε. Πιστεύω ότι τον σκότωσαν και σας ικετεύω για βοήθεια», ήταν τα λόγια του ανθρώπου που έχασε τον αδελφό του, που ωστόσο «κατέβασε» την ανάρτησή του λίγο αργότερα.

Σημειώνεται ότι ο Γκραντ Γουόλ με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες σε podcast είχε τονίσει ότι αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας, που όμως όπως είπε θα ξεπεράσει άμεσα ώστε να βρίσκεται στα μεγάλα παιχνίδια της Παρασκευής (σ.σ. χθες) που μοιραία θα ήταν και τα τελευταία του εν ζωή…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς