14.3 C
Athens

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός και Νότιγχαμ, μέρος των εσόδων του φιλικού στον σύλλογο Ελπίδα

Σε μία πανέμορφη κίνηση προχωρούν Ολυμπιακός και Νότιγχαμ. Όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέρος των εσόδων από τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Οι δύο ομάδες δίνουν φιλική αναμέτρηση το Σάββατο (10/12, 19:00) στο Γ. Καραϊσκάκης και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για έναν πολύ καλό σκοπό και θα πάει στον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσφέρουν παιδικά παιχνίδια τα οποία θα δοθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Μέρος των εσόδων του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Ας μείνει αξέχαστος στα παιδιά, χάρη στην προσφορά όλων μας, ο φιλικός αγώνας της 10ης Δεκεμβρίου. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις που θα κρατήσουμε φεύγοντας από το γήπεδο και στην ελπίδα που θα προσφέρουμε στις ψυχές των παιδιών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς